
Batul alma
Ismeretlen meredetű Kárpát-medencei tákfajta. 'Batúr', ' Narancsalma', 'Üvegalma'
Érési idő: | Szeptember végén, Okóber elején érő, régi erdélyi, téli alma. Novembertől márciusig fogyasztható. |
Gyümölcs: | Gyümölcse közepes, 100 g. tömegű,szabályos gömbölyded alakú. Alapszíne zöldessárga, később szalmasárga napos oldalán pirossal mosott. Húsa fehér, kemény, bő levű, íze inkább savanyú, fűszeres. |
Növekedés: | Erős növekedésű, sűrű ágú gömb koronát nevelő. Hűvösebb, párás helyeket kedvel, de betegségekre nem fogékony. Száraz termőhelyi viszonyokat nem szereti. |
Porzó: | Arany parmen, Idared, Ceglédi piros, Fertődi téli alma |
Alany: | MM 106 |
4 000 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!